SHMC_honlap

Tartalomhoz ugrás
1995-ben úgy gondoltuk, hogy a meglévő évtizedes barátságot egy erősebb kötelékre cserélnénk, így jött létre a Silver Eagles MC. Ezt a nevet a névazonosság miatt két év múlva lecseréltük, és vettük fel a mai, végleges SILVER HAWKS MC-t.
Első klubházunk Szombathelyen működött és Daytona Biker Pub néven vált ismertté motoros körökben. Itt rengeteg rendezvényen láttuk vendégül barátainkat, egészen a 2004-es évig.
 
2005-től 2007-ig a hagyományos május közepi találkozónk a klub saját telkén került megrendezésre.
 
2008-ra készült el a mai napig otthont adó klubházunk Szombathely külterületén. Itt tartjuk a már említett május közepi Klubház Party-nkat, valamint a nyílt napjainkat. Ebben az évben hoztuk meg klubunk fennállásának egyik legnagyobb és legnehezebb döntését. Régi colorunkat lecseréltük egy formájában teljesen újra. Döntésünket nem befolyásolta másik klub vagy érdek. /sem  hazai, sem külföldi/
 
2015 óta minden év áprilisában tartjuk jótékonysági motoros véradásunkat. A véradományok mellett, a felajánlott pénzösszegből tárgyi eszközöket ajánlottunk már fel erdélyi árvaháznak, a szombathelyi Markusovszky Kórház Gyermekosztályának, valamint a szombathelyi Mentőállomásnak.
 
A klub életében mérföldkőnek számító 2020-as évben nem csak hogy negyed évszázados lett a klub, de egy új chapterral is bővültünk. 2020. februárjában lövői chapterünk full coloros lett, így még egységesebbek és nagyobbak lettünk!
 
2022 májusában a klub 6 coloros tagja létrehozta a Hooligans chaptert, amely Nomad-ként erősíti továbbra is a klubot.
 
Motorparkunk egységesen V2-es, szinte kizárólag az amerikai márkát használjuk.
A bővítéstől nem zárkózunk el, de szigorú feltételeinknek nem egyszerű megfelelni!
 
Mindhárom chapter egységbe forrva képviseli a SILVER HAWKS MC-t, amelynek több mint negyed évszázados múltja kötelez minket, hogy a megkezdett úton folytassuk Klubunk életét!

Vissza a tartalomhoz