Klubunk 1995-ben alakult meg hivatalosan. Az ekkor már évtizedes barátságot ápoló társaságunk elhatározta, hogy az eddigi egyforma gondolkodást, együtt motorozást klub formájában folytatjuk tovább. A klub eredeti neve SILVER EAGLES MC volt. 1997-ben SILVER HAWKS MC-re változtattuk, ennek egyszerű oka, hogy Magyarországon létezett már egy EAGLES MC.
   Klubunk a Magyar Motoros Klubok Szövetségének. /HMCF/ megalakulásától /2001/ megszűnéséig /2007/ tagja volt.
   2001-2004 között működött első komolyabb klubházunk mely a DAYTONA BIKER PUB nevet viselte. Itt alkalmunk nyílt koncertek szervezésére, barátaink vendégül látására, valamint néhány találkozónk is itt került megrendezésre.
   2005-ben vásároltunk egy telket, amely alkalmas volt szokásos május közepi találkozónk megtartására. Ez év végén sikerült egy klubházra is szert tennünk melyet azóta is folyamatosan bővítünk. A 2008-as találkozót már itt rendeztük meg.
   Ebben az évben hoztuk meg klubunk fennállásának legnagyobb és legnehezebb döntését. Régi colorunkat lecseréltük egy formájában teljesen újra. Döntésünket nem befolyásolta másik klub vagy érdek. /sem hazai,sem külföldi/   Az elmúlt években történtek személyi változások de a klub magja együtt maradt.Az évek nehézségei alaposan összekovácsolták a csapatot.
   Klubunkban jelenleg is hat alapító tag van.
   A további bővítéstől nem zárkózunk el,de a feltételek szigorúak.Fontosnak tartjuk az egységes arculatot,ezt tükrözi a motorparkunk is.Nálunk nem feltétel az amerikai márka,de a nagy V2-es alap.
   Szívesen látunk mindenkit a jövőbeni rendezvényeinken,a hagyományos május közepi találkozónkon és a nyíltnapokon,melyek időpontjait honlapunkon tesszük közzé.