Klubunk 1995-ben alakult meg hivatalosan.Az ekkor már évtizedes barátságot ápoló társaságunk elhatározta,hogy az eddigi egyforma gondolkodást,együtt motorozást,klub formájában folytatjuk tovább.A klub eredeti neve SILVER EAGLES MC volt.1997-ben SILVER HAWKS MC-re változtattuk,ennek egyszerű oka,hogy Magyarországon létezett már egy EAGLES MC.
   Klubunk a Magyar Motoros Klubok Szövetségének. /HMCF/ megalakulásától /2001/ megszűnéséig /2007/ tagja volt.
   2001-2004 között működött első komolyabb klubházunk mely a DAYTONA BIKER PUB nevet viselte.Itt alkalmunk nyílt koncertek szervezésére,barátaink vendégül látására,valamint néhány találkozónk is itt került megrendezésre.
   2005-ben vásároltunk egy telket,amely alkalmas volt szokásos május közepi találkozónk megtartására.Ez év végén sikerült egy klubházra is szert tennünk melyet azóta is folyamatosan bővítünk.A 2008-as találkozót már itt rendeztük meg.
   Ebben az évben hoztuk meg klubunk fennállásának legnagyobb és legnehezebb döntését.Régi colorunkat lecseréltük egy formájában teljesen újra.Döntésünket nem befolyásolta másik klub vagy érdek./sem hazai,sem külföldi /